Om LAVIA Odder
LaVIA Odder’s formål er at give mennesker med handicap mulighed for at dyrke idræt på lige fod med andre – dog under særlige hensyn, hvis der er behov herfor. Endvidere er det Lavia Odders’s formål at give medlemmerne mulighed for et netværk udenfor bosteder, arbejde m.v. – et værdifuldt element i livet på lige fod med andre mennesker.
87
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-87,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-87
Om LAVIA Odder

LAVIA Odder Handicapidrætsforening

 

LAVIAs formål er at give mennesker med handicap mulighed for at dyrke idræt på lige fod med andre – dog med særlige hensyn hvis der er brug for det.

 

I LAVIA er der plads til alle. Både dem med ambitioner om internationale toppræstationer og dem der dyrker idræt for motionens og samværets skyld.

 

De fleste medlemmer har blivende fysiske eller psykiske handicaps, men vi byder også medlemmer uden handicaps – fx søskende eller pårørende – velkommen.

 

LAVIA er en forkortelse af ’Landsforeningen af vanføre idræts-aktive’. LAVIA Odder er medlem af Parasport Danmark og får økonomisk støtte af Odder Kommune til sine aktiviteter.

Bestyrelsen og kontakt

 

Kontakt Lavia Oder på mail: laviaodder@live.dk

 

Formand

Birgitte Frislev – 2167 3443 – b.frislev@hotmail.com

 

Næstformand og bowlingtræner

Vagn Kristiansen – 4058 1081 – kingk@profibermail.dk

 

Holdleder Svømning og Bowling

Vibeke S. Frederiksen – 2252 7391 – vibeke.s.f@hotmail.com

 

Kasserer og sekretær

Niels Otto Hansen – 2085 9010 – nielsottoh@hotmail.com

 

Bestyrelsesmedlemmer

Anna Katarina Frislev – 4225 0643 – annakfrislev@hotmail.com

Frederik Frislev – 5082 3080 – blueactive@hotmail.com

Vedtægter

 

Vis foreningens vedtægter.

Se vedtægter

Folder

 

Se vores folder, der beskriver idrætsforeningen.

Se folder